XX JORNADES DE DRET CATALÀ A TOSSA

Els dies 20 i 21 de setembre s’han celebrat a Tossa de Mar les XX Jornades de Dret català, dedicades enguany a estudiar els Reglaments europeus i l’evolució del Dret català de contractes, família i successions, una temàtica de gran actualitat i transcendència tant teòrica com pràctica a la vista de l’expansió de la normativa civil pròpia de Catalunya integrada en el Codi Civil de Catalunya.

Les jornades, actualment organitzades per l’Institut de Dret privat europeu i comparat de la Universitat de Girona, compten, des de la seva primera edició l’any 1980, amb la col·laboració de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya que enguany s’ha formalitzat, com en ocasions anteriors, en un conveni de coorganització que van signar el passat mes de juliol el President de l’Acadèmia i el Rector de la Universitat de Girona.

Al llarg de dos dies diversos professors universitaris i juristes pràctics han presentat fins a dotze ponències i tres taules amb anotacions del món pràctic. Lluís Jou, President de l’Acadèmia presidí una de les sessions.

A la sessió d’obertura hi assistiren la consellera de Justícia, Sra. Ester Capella i l’Alcaldessa de Tossa de Mar, Sra. Gisela Saladrich i en ella el coordinador de les jornades, Dr. Miquel Martin, tingué un record pel conseller Bassols, acadèmic traspassat la primavera passada i figura clau per al desenvolupament legislatiu del nostre Dret, i anuncià que li serien dedicades les jornades d’enguany. La sessió de clausura fou presidida pel Rector de la UdG, Sr. Quim Salvi. Han assistit a la jornada el president i diversos membres de l’Acadèmia.

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies