XIII Premi Miquel Casals Colldecarrera

El passat dia 25 de setembre en un acte solemne al pati de Columnes de l’Il·lustre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, es va procedir a atorgar, el XIII Premi Miquel Casals Colldecarrera.

El premi va ser concedit a la Sra. Esther Farnós i Amorós, professora lectora de Dret Civil de la universitat Popeu Fabra, per la seva recerca sobre repensar la filiació: velles categories i nous models familiars.

Aquest acte va ser presidit per el Sr. Joan Domènech Abad, secretari general de Relacions amb l’Administració de Justícia i per el vicedegà de l’Il·lustre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Il·lm. Sr. Jordi Pina Massachs, juntament amb la vicepresidenta de la nostra Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, Excma. Sra. Mª Eugènia Alegret.

Entre d’altres autoritats, també destacar el Sr. Xavier BernadÍ, director general de Dret i d’Entitats Jurídiques, l’Excm. Sr. Ignasi Puig, president del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, el Dr. Albert Lamarca, president de la comissió jurídica assessora, l’Il·lm. Sr. Joan Carles Ollé, degà del col·legi de notaris de catalunya , el Sr. Agustí Alcoberro, president de la fundació congrés de cultura Catalana i membres del Patronat de la Fundació Congrés de Cultura Catalana.

El Premi Casals Colldecarrera s’atorga cada dos anys a un treball de recerca o a un llibre publicat en català, sobre temàtica de dret de Catalunya i el convoquen conjuntament, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona , la Fundació Congrés de Cultura Catalana i la Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya.

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies