• Inici
  • Actualitat
  • Sobre la convocatòria per cobrir el setial corresponent a la medalla Ramon Coll i Rodés vacant a l´Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya.

Sobre la convocatòria per cobrir el setial corresponent a la medalla Ramon Coll i Rodés vacant a l´Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya.

L’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya fa pública la convocatòria per cobrir el setial d’acadèmic de número corresponent a la medalla Ramon Coll i Rodés, deixada vacant per la defunció de l’acadèmic Agustí Bassols i Parés, segons acord adoptat a la sessió del dia 10 de novembre de 2020.

Poden aspirar-hi els doctors o llicenciats en dret que s’hagin distingit en la investigació, l’estudi o la pràctica del dret, estiguin domiciliats al territori de Catalunya i siguin proposats per tres acadèmics de número.

El termini per a la presentació de candidats és d’un mes a partir de la publicació d’aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els estatuts de l’Acadèmia es poden consultar a la seva seu, al carrer de Mallorca, núm. 283 així com al web de l’Acadèmia www//ajilc.cat, pàgina “organització”

Barcelona, 13 de gener de 2021.

Francesc Tusquets i Trias de Bes

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies