• Inici
  • Actualitat
  • SESSIÓ OBERTA SOBRE «EL ORDENADO EMPRESARIO Y OTROS PERSONAJES EN LA LEGISLACIÓN MERCANTIL» A CÀRREC DE JOSÉ ANTONIO GÓMEZ SEGADE

SESSIÓ OBERTA SOBRE «EL ORDENADO EMPRESARIO Y OTROS PERSONAJES EN LA LEGISLACIÓN MERCANTIL» A CÀRREC DE JOSÉ ANTONIO GÓMEZ SEGADE

El passat 22 d’octubre de 2014, l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya celebrà una més -es tracta ja de la sisena- de les seves sessions obertes. En aquest cas, actuà com a Ponent el Professor José Antonio Gómez Segade, Catedràtic de Dret Mercantil de la Universitat de Santiago de Compostela, sobre un tema de molt interès: “El ordenado empresario y otros personajes en la legislación mercantil”.

L’acte va tenir lloc a la seu de l’Acadèmia de Jurisprudència, en el Col•legi d’Advocats de Barcelona. Va fer la presentació de la Sessió el Dr. Josep-D. Guàrdia i Canela, President de l’Acadèmia de J. i L. de Catalunya.

A continuació el Professor Rafael Jiménez de Parga fou l’encarregat de fer la presentació del conferenciant, el Pfr. Gómez Segade.

El Professor José Antonio Gómez Segade és autor d’una desena de llibres i més de dos centenars d’articles en publicacions especialitzades en Dret Mercantil i, més concretament, en Dret de la Propietat Industrial i de la Competència.

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies