• Inici
  • Actualitat
  • SESSIÓ OBERTA DE L’ACADÈMIA: LA ENTRADA EN VIGOR DEL CONVENIO DE LA HAYA DE 2005 SOBRE ACUERDOS DE ELECCIÓN DE FORO: AUTONOMÍA PRIVADA Y COMPETENCIA JUDICIAL INTERNACIONAL

SESSIÓ OBERTA DE L’ACADÈMIA: LA ENTRADA EN VIGOR DEL CONVENIO DE LA HAYA DE 2005 SOBRE ACUERDOS DE ELECCIÓN DE FORO: AUTONOMÍA PRIVADA Y COMPETENCIA JUDICIAL INTERNACIONAL

La sessió es va celebrar a la sala de l’Acadèmia el passat dia 26 de maig de 2015. La Dra. Marta Pertegás Sender i el Dr. Francisco José Garcimartín Alférez, van ser-ne els ponents.

La primera Secretària de la Conferència de l’Haia de dret internacional privat, Dra. Marta Pertegás Sender, i el Catedràtic de Dret Internacional Privat de la Universitat Autònoma de Madrid, Dr. Francisco José Garcimartín Alférez, van intervenir com a ponents en la darrera sessió oberta de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya.

La sessió es va celebrar a la sala de l’Acadèmia el passat dia 26 de maig de 2015. Va ser presidida pel seu President Hble. Sr. Josep- D. Guàrdia i Canela a qui acompanyaven el Fiscal Superior de Catalunya, senyor José Ma. Romero de Tejada, i el Degà els Registradors de Catalunya, senyor Luis A. Suárez Arias. Presentà el Ponents,la Dra. Alegria Borrás Rodríguez, acadèmica i Catedràtica de Dret Internacional Privat. A continuació els dos Ponents presentaren la seva comunicació sobre “La entrada en vigor del Convenio de La Haya de 2005 sobre acuerdos de elección de foro: autonomía privada y competencia judicial internacional”.

Assistiren a la sessió nombrosos acadèmics i altres juristes de prestigi provinents de la Judicatura, la Càtedra, el Notariat i l’Advocacia.

Intervencions1

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies