• Inici
  • Actualitat
  • PUBLICACIÓ DE LA TRADUCCIÓ A L’ITALIÀ DEL DISCURS D’INGRÈS DE L’ACADEMIC AGUSTIN LUNA SERRANO

PUBLICACIÓ DE LA TRADUCCIÓ A L’ITALIÀ DEL DISCURS D’INGRÈS DE L’ACADEMIC AGUSTIN LUNA SERRANO

La Università degli Studi di Perugia, en la seva col·lecció de “Quaderns de Dret i Procés” a càrrec d’Antonio Palazzo, ha publicat la traducció a l’italià del discurs d’ingrés a l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya de l’Acadèmic de número de la nostra Corporació, Il·lm. Sr. Agustín Luna Serrano.

La recepció del Sr. Luna va tenir lloc el dia 27 de gener de 2004 i el seu discurs duia per títol “LAS FICCIONES DEL DERECHO en el discurso de los juristas y en el sistema del ordenamiento”. Fou contestat per l’Acadèmic de número Il”lm. Sr. Ramon Badenes Gasset.

El text en castellà del discurs i la contestació es pot trovar a l’apartat “Discursos d’ingrés” dins de la Secció “Publicacions” d’aquesta web: Discursos d’ingrés

Ara el discurs del Dr. Luna ha estat traduït a l’italià per l’advocat Andrea Donati amb el títol “LE FINZIONI NEL DIRITTO” i porta un Prefaci del Professor Alberto Donati, Ordinari de Dret Privat de la Universitat de Perugia.

L’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya recull amb satisfacció aquesta Notícia i felicita el Dr. Luna per aquest fet.

Barcelona, febrer de 2010

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies