PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: ‘JURISTAS Y ENSEÑANZAS ALEMANAS I (1945-1975)’

L’Acadèmia de Jurisprudència, conjuntament amb l’Editorial Marcial Pons, el Col·legi d’Advocats de Barcelona i la Facultat de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya, organitzen el dimecres 5 de març, a les set del vespre, al Pati de Columnes de l’ICAB, la presentació del llibre ‘Juristas y enseñanzas alemanas I (1945-1975)”.

L’acte comptarà amb la participació de: J.Oriol Rusca i Nadal, degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, Josep-D. Guàrdia i Canela, president de l’ Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya i Javier Junceda Moreno, degà de la Facultat de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya.

Hi intervindran: Francisco Sosa Wagner, autor del llibre i catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Lleó, José Esteve Pardo, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona, Juan Córdoba Roda, vicepresident de l’ Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya i catedràtic de Dret Penal de la Universitat de Barcelona.

Barcelona, febrer de 2014

Fcjp 140305 Presentacio Llibre

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies