PRESENTACIÓ DE LA NOVA WEB DE L’ACADÈMIA DE JURISPRUDÈNCIA

Ha començat a funcionar formalment la nova web de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya. La Pàgina web recull el present i el passat de l’Acadèmia. De manera retrospectiva s’ha incorporat i s’anirà incorporant, bona part del fons documental de l’arxiu de l’Acadèmia. Aquest fons constitueix un testimoni valuós de la història jurídica i institucional contemporània del nostre país.

L’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya entra en l’univers global d’Internet: posa a l’abast de tothom, -món acadèmic i jurídic, professionals del dret, historiadors i persones interessades d’arreu, tota la informació corporativa en el seu nou lloc web: la creació i evolució d’aquesta prestigiosa institució jurídica catalana, la seva composició, organització i funcionament actual. El web també anirà publicant les novetats de l’Acadèmia..

El lloc web aplega les principals publicacions de l’Acadèmia. Hi ha, a més, apartats que s’aniran ampliant de manera exhaustiva i retrospectiva, amb els documents de l’arxiu històric digitalitzats: les memòries, els discursos d’ingrés, les actes de les sessions, que es remonten al 1840..

Des de la web, l’Acadèmia enllaça amb les principals institucions acadèmiques catalanes i espanyoles. .

I, finalment, incorpora un servei de comunicació entre l’organització i els membres de l’Acadèmia pel qual aquests rebran informació puntual sobre convocatòries i documents interns.

Barcelona, 22 de gener de 2009

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies