• Inici
  • Actualitat
  • L’ACADÈMIA PARTICIPÀ A L’HOMENATGE A PUIG SALELLAS ORGANITZAT PER L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

L’ACADÈMIA PARTICIPÀ A L’HOMENATGE A PUIG SALELLAS ORGANITZAT PER L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

L’acte d’homenatge a Josep M. Puig Salellas (1924-2007), a iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans, va comptar amb la participació de diverses institucions catalanes en les que l’eminent jurista va col·laborar activament, entre les cuals l’Acadèmia de Jurisprudència. Josep. D. Guàrdia i Canela, president de l’Acadèmia i bon amic del notari Puig Salellas, fou l’encarregat de glosar la seva activitat com a acadèmic membre (1978 – 2007))

Foto: discurs d’ingrés de Josep M. Puig Salellas com a acadèmic membre, 1978.

L’homenatge se celebrà el 19 de març passat a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. Fou presidit per president de l’Institut, Salvador Giner, el president de la Secció de Filosofia i Ciències Socials, Josep González-Agàpito, i el president de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, Josep Cruanyes.
.
Ultra Josep D. Guàrdia i Canela, representant l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, també participaren en l’homenatge: Joan Carles Ollé Favaró, degà del Col•legi de Notaris; Tomàs Font i Llovet, president de la Comissió Jurídica Assessora; Miquel Valls i Maseda, president de la Cambra de Comerç; Lluís Jou i miravent, acadèmic i secretari de la Fundació Noguera, Jordi Porta i Ribalta, president d’Òmnium Cultural i Francesc Torrent i Cufí, notari, encarregat de fer el perfil més personal de la figura de Puig Salellas.

Per acabar, Antoni Milian i Massana, catedràtic de Dret Administratiu de la UAB, pronuncià la conferència «Josep M. Puig i Salellas, el dret i la llengua: aproximació a un jurista militant».

Barcelona, 14 d’abril de 2009

Homenatge Jm Puig Salellas1

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies