L’ HONORABLE CONSELLERA DE JUSTÍCIA VISITA L’ACADÈMIA

El passat dimarts 15 de març i coincidint amb una sessió ordinària de l’Acadèmia de Jurisprudència, l’Honorable Consellera de Justícia de la Generalitat, Sra. Pilar Fernández Bozal, visità la seu de l’Acadèmia.



El President de l’Acadèmia la rebé a la porta del Col·legi d’Advocats de Barcelona, seu també de l’Acadèmia de Jurisprudència de Catalunya, i va passar a presentar a tots els assistents a la reunió. A continuació, pronuncià unes paraules d’agraïment per la seva presència i de felicitació pel seu recent nomenament. En nom de l’Acadèmia, el president li expressà la seva solidaritat i oferí la col·laboració de l’Acadèmia en les tasques del Departament de Justícia. Seguidament va fer la presentació de les diverses peticions a la consellera en relació amb el funcionament de la Corporació.

L’Honorable Consellera manifestà la seva satisfacció per l’acte i la rebuda, exposà la seva voluntat de comptar amb l’Acadèmia i apuntà diverses matèries en les quals voldria la intervenció d’aquesta Corporació i que serien objecte de precisió. Després de la seva intervenció, varen fer-ho diversos acadèmics i es produí un molt interessant debat.

Barcelona, març de 2011

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies