• Inici
  • Actualitat
  • L’ EXCM. SR. ANTONIO RECIO CÓRDOVA ENTRA COM A ACADÈMIC ELECTE A L’ACADEMIA DE JURISPRUDÈNCIA I LEGISLACIÓ DE CATALUNYA

L’ EXCM. SR. ANTONIO RECIO CÓRDOVA ENTRA COM A ACADÈMIC ELECTE A L’ACADEMIA DE JURISPRUDÈNCIA I LEGISLACIÓ DE CATALUNYA

En la sessió ordinària del 26 de març es va proveir la vacant deixada per l’acadèmic Ignacio Sancho Gargallo, (Medalla Antoni de Capmany) i per cobrir-la va ser elegit per majoria absoluta el Magistat Antonio Recio Córdova qui va acceptar el càrrec el passat 17 d’abril, de manera que s’ha integrat a la corporació amb la condició d’acadèmic electe. Passarà a ser numerari en el moment que llegeixi el discurs d’ingrés.

Antonio Recio Córdova, és l’actual President de l’Audiència Provincial de Barcelona, va ser Delegat del Degà de la Junta de Jutjats de Primera Instancia de Barcelona des de 1999 a 2004, membre electe de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de 2009 a 2016.

Amb una dilatada experiència com a docent, ha estat coordinador de pràctiques tutelades dels alumenes de l’Escola Judicial i tutor de jutges en pràctiques. Professor associat de Dret Orgànic de l’Escola Judicial de 2009 a 2011. Professor-tutor del Mòdul de Successions del Curs de Dret Civil de Catalunya, organitzat per el Consejo General de la Abogacia Española. També ha estat director i ponent en cursos i seminaris i autor de diverses publicacions.

Per la seva banda el també Magistrat Ignacio Sancho Gargallo continua essent membre de la corporació en condició d’acadèmic honorari per haver traslladat la residència fora de Catalunya amb voluntat de permanència en ocasió del seu nomenament com a Magistrat del tribunal Suprem.

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies