HOMENATGE AL DR. FONT I RIUS EN EL SEU CENTÈ ANIVERSARI

L’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, conjuntament amb l’Institut d’Estudis Catalans, la Reial Acadèmia de Bones Lletres, la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, el passat dia 14 d’abril van retre un homenatge al doctor Josep M. Font i Rius, amb motiu del seu centè aniversari.

En l’acte, celebrat a la Sala Prat de la Riba de l’IEC, i presidit per la Molt Honorable Presidenta del Parlament, Núria de Gispert Català, intervingueren el senyor Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, el senyor Pere Molas, president de la Reial Acadèmia de Bones Lletres, el senyor Josep D. Guàrdia, president de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, el senyor Enoch Albertí, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, l’honorable senyor Germà Gordó, conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Presentà l’acte el senyor Tomàs de Montagut, catedràtic d’Història del Dret i de les Institucions de la UPF i membre de la Reial Acadèmia de Bones Lletres i de l’IEC.
El doctor Josep M. Font i Rius que pogué assistir a l’acte, digué unes paraules d’agraïment

Es publiquen les intervencions del President de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació, de la Reial Acadèmia de Bones Lletres, de la Presidenta del Parlament i de l’homenatjat.

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies