ES PUBLIQUEN ELS MATERIALS DE LES JORNADES DE TOSSA 2008

Sota el títol “El nou dret successori del codi civil de Catalunya: materials de les Quinzenes Jornades de Dret Català a Tossa, Tossa de Mar, 25 i 26 de setembre de 2008”, es va editar, a finals de l’any passat, el recull de ponències i comunicacions presentades a Les Quinzenes Jornades de Dret Català a Tossa dedicades al dret successori català.

Entre aquests treballs figura també el presentat pel president de l’Acadèmia de Jurisprudència, Josep D. Guàrdia, sota el títol “Acotació del món pràctic. La marmessoria”, que va participar en la segona ponència dedicada a la successió testamentària.

Les Jornades de 2008 foren organitzades, com les anteriors, per l’Àrea de Dret Civil de la Facultat de Dret de la Universitat de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tossa de Mar. L’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya és una de les dotze institucions que donen el seu suport a la realització de les Jornades.

“El nou dret successori del codi civil de Catalunya: materials de les quinzenes jornades de Dret català a Tossa. Tossa de mar, 25 i 26 de setembre de 2008.”
Editorial : Documenta Universitària
Idioma : Català
data de Publicació : 01/09/2009
ISBN: 978-84-92707-09-6
Lloc de Publicació : Girona

Barcelona, gener de 2010

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies