ENTRADA DE NOU ACADEMIC DE NÚMERO IL.LM. SR. TOMAS GIMÉNEZ DUART

El passat dia 27 d’abril l’Acadèmia va celebrar la Sessió Pública i Solemne de recepció com a acadèmic de número de l’Il·lm. Sr. Tomás Giménez Duart al pati de Columnes de l ’Il·ltre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Aquest acte va ser presidit per el President de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya Excm. Sr. Francesc Tusquets, juntament amb el degà en funcions de l’Il·lustre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Excm. Sr. Josep Mª Balcells, el president del Consell de Garanties Estatutàries i censor de l’Acadèmia, Hble. Sr. Joan Egea i la vicepresidenta de la nostra Acadèmia, Excma. Sra. Mª Eugènia Alegret.

L’acte s’inicià com marca la tradició, amb l’acadèmic recipiendari acompanyat del dos padrins, Il·lm. Sr. Elías Campo i l’ Hble. Sr. Josep-D. Guàrdia. El text de recepció que va llegir Il·lm. Sr. Giménez Duart porta per títol «la patologia dels pactes successori des d’una perspectiva substantiva i fiscal»

També com marca la tradició, l’Acadèmic de Número Il·lm. Sr. Enric Brancós Núñez va respondre al discurs, en nom de l’Acadèmia.

La clausura de l’acte va ser a càrrec del president de l’Acadèmia, Excm. Sr. Francesc Tusquets i Trias de Bes.

L’acte va ser semi presencial i va comptar amb la presència dels familiars de l’acadèmic recipiendari i bona part dels companys acadèmics i retransmès per videostreaming amb un alta participació; més de 180 persones van segui l’acte via zoom.

Veure Sessió Solemne Acadèmia de Jurisprudència

Els discursos s’incorporen per pdf.

Gimenez Duart Discurs 2

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies