• Inici
  • Actualitat
  • ELECCIÓ DE L’ IL.LM. SR. JOAQUIN TORNOS I MAS COM A ACADÈMIC ACADEMIA DE JURISPRUDÈNCIA I LEGISLACIÓ DE CATALUNYA

ELECCIÓ DE L’ IL.LM. SR. JOAQUIN TORNOS I MAS COM A ACADÈMIC ACADEMIA DE JURISPRUDÈNCIA I LEGISLACIÓ DE CATALUNYA

En la Sessió ordinària del passat dimarts dia 29 de maig va tenir lloc l’elecció per cobrir la vacant de l’acadèmic Ramon Mullerat (Medalla Vives i Cebrià) i va ser escollit per majoria absoluta l’Il·lm. Sr. Joaquin Tornos i Mas qui va acceptar el càrrec com acadèmic el passat 7 de juny, de manera que s’ha integrat a la corporació amb la condició d’acadèmic electe. Passarà a ser numerari en el moment que llegeixi el discurs d’ingrés.

Joaquin Tornos i Mas, va ser Degà de la facultat de dret de la Universitat de Barcelona des del 1987 al 1992. Ha estat catedràtic de dret administratiu de la Universitat de Barcelona. També va ser president del Consell Consultiu de la Generalitat de Catalunya del 2004 al 2006 i president de la Comissió Jurídica de Foment del Treball.

És un dels grans especialistes en l’estudi de l’organització territorial de l’Estat i del Dret Públic de Catalunya, autor de multitud d’articles i de col·laboracions en llibres i revistes especialitzades. Destaquen “El sistema jurídico de las Comunidades Autónomas” (en col·laboració amb E. Aja, E. Albertí, T. Fuente i J.M.Peulles); “Manual de Derecho Público de Cataluña”, en col·laboració amb E. Aja, E. Albertí, T. Font y X. Padrós); “Las Autoridades de regulación de lo audiovisual”. També ha coordinat diverses obres col·lectives.

SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies