• Inici
  • Actualitat
  • EL IV PREMI “PUIG SALELLAS” ÉS ATORGAT A L’ACADÈMICA ENCARNA ROCA I TRIAS

EL IV PREMI “PUIG SALELLAS” ÉS ATORGAT A L’ACADÈMICA ENCARNA ROCA I TRIAS

El Premi “Puig Salellas” en la seva quarta edició de 2012 ha estat concedit a l’Excma. Sra. Encarna Roca i Trias, membre de número de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, catedràtica i eminent jurista.

El guardó ha estat atorgat a l’Excma. Sra. Encarna Roca i Trias “en reconeixement a la seva llarga i brillant trajectòria jurídica i, molt en especial, per la seva extraordinària producció científica, que l’ha convertit en una de les juristes contemporànies més unànimement reconegudes”.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc el dia 4 de juny, a Barcelona, a la seu del Col·legi de Notaris de Catalunya, i va ser presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas i Gavarró, i pel Degà del Col•legi de Notaris, Joan Carles Ollé i Favaró. La figura va ser glossada pel notari de Barcelona, Sr. Xavier Roca i Ferrer.

L’acte va comptar amb la presència de nombroses persones, entre elles destacats representants del món jurídic i econòmic, encapçalats per la Consellera de Justícia, Sra. Pilar Fernàndez i Bozal, el President del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Sr. Miguel Ángel Gimeno, el President de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, Sr. Josep Delfí Guàrdia i Canela, i de la Sra. Maria Llum Aleu, vídua del notari Josep Maria Puig Salellas, que dona nom a aquesta distinció.

Barcelona, juny de 2012

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies