• Inici
  • Actualitat
  • EL DIJOUS 27 D’OCTUBRE DE 2011 VA TENIR LLOC L’ACTE SOLEMNE D’INGRÉS DE L’ IL·LM. SR. JOAN EGEA FERNÀNDEZ COM ACADÈMIC DE NÚMERO, AMB UN DISCURS SOBRE

EL DIJOUS 27 D’OCTUBRE DE 2011 VA TENIR LLOC L’ACTE SOLEMNE D’INGRÉS DE L’ IL·LM. SR. JOAN EGEA FERNÀNDEZ COM ACADÈMIC DE NÚMERO, AMB UN DISCURS SOBRE

El seu ingrés va tenir lloc durant l’acte d’inauguració del curs 2011-2012 de l’Acadèmia.
El seu discurs va ser contestat per l’acadèmica Excma. Sra. Encarna Roca i Trias.


El dijous dia 27 octubre 2011 va tenir lloc al Col · legi d’Advocats de Barcelona la inauguració del curs 2011-2012 de l’Acadèmia de Jurisprudència i legislació de Catalunya. L’acte va servir per a l’ingrés del Sr. Joan Egea Fernàndez com a Acadèmic de número.
Per formalitzar aquest tràmit, Egea va escollir com a tema per al seu discurs d’ingrés ‘LA BONA FE I HONRADESA EN ELS TRACTES EN EL DRET CIVIL DE CATALUNYA’.

Com és tradicional, el discurs va ser contestat per un altre membre numerari de l’Acadèmia. En aquesta ocasió va ser la Dra. Encarna Roca i Trias.

Durant la inauguració del curs de l’Acadèmia, també es va presentar la memòria del curs anterior, a càrrec de l’acadèmic i secretari de l’Acadèmia, Sr. Ramon Mullerat i Balmaña. Josep-D. Guàrdia i Canela, president de l’Acadèmia de Jurisprudència, va ser l’encarregat de clausurar l’acte.

Barcelona, octubre de 2011

Discurs Egea Ar

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies