• Inici
  • Actualitat
  • DISCURS D’INGRES NOU ACADÈMIC DE NÚMERO IL.LM. SR. ANTONIO RECIO CÓRDOVA

DISCURS D’INGRES NOU ACADÈMIC DE NÚMERO IL.LM. SR. ANTONIO RECIO CÓRDOVA

Aquest dimarts 26 d’abril l’Acadèmia va celebrar una multitudinària Sessió Pública i Solemne de discurs d’ingrés com a acadèmic de número de l’Il·lm. Sr. Antonio Recio Córdova al Saló d’actes de l ’Il·ltre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Aquest acte va ser presidit pel president de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya Excm. Sr. Francesc Tusquets, juntament amb el degà de l’Il·lustre Col·legi de l‘Advocacia, Excm. Sr. Jesus Sánchez García, el Fiscal Superior de Catalunya, Excm. Sr Francisco Bañeres, el vocal del Consejo General del Poder Judicial, Excm. Sr José María Macías, el Secretari General de Justícia de la Generalitat, Sr. Joaquim Clavaguera, la Vicepresidenta de l’Acadèmia, Excma. Mª Eugenia Alegret, la Vicedegana de l’ICAB, Il·lma. Sra. Susana Ferrer, el president del Consell de Garanties Estatutàries i censor de l’Acadèmia, Hble. Sr. Joan Egea, el nostre secretari Il·lm. Sr. Joaquín Tornos Mas i el nostre tresorer, Il·lm. Sr. Antonio Cumella Gaminde.

L’acte s’inicià com marca la tradició, amb la lectura de les dades de nomenament del recipiendari. A continuació, l’acadèmic recipiendari, Il·lm. Sr. Antonio Recio Córdova , acompanyat del dos padrins, Il.lm. Sr. Agustín Luna i l’ Il·lm. Sr. Elias Campo, va llegir el discurs de recepció que porta per títol « LA PROTECCIÓN DEL HEREDERO FRENTE A LAS DEUDAS DE SU CAUSANTE ».

També com marca la tradició, l’Acadèmica de número i vicepresidenta Excma. Sra. Mª Eugenia Alegret, va respondre al discurs en nom de l’Acadèmia.

La clausura de l’acte va ser a càrrec del president de l’Acadèmia, Excm. Sr. Francesc Tusquets i Trias de Bes.

L’acte va comptar amb la presència de nombrosos magistrats, fiscals , notaris i altres personalitats, així com dels familiars de l’acadèmic recipiendari i bona part dels companys acadèmics/ques.

Els discursos s’incorporen per pdf.

0 Discurs Ingres Recio Córdova

1 Paraules De Cloenda De La Sessió

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies