• Inici
  • Actualitat
  • DISCURS D’INGRÉS de l’acadèmica de número Il·lma. Sra. Mª JOSÉ MAGALDI PATERNOSTRO

DISCURS D’INGRÉS de l’acadèmica de número Il·lma. Sra. Mª JOSÉ MAGALDI PATERNOSTRO

El passat dia 28 d’octubre l’Acadèmia va celebrar la Sessió Pública i Solemne d’Inauguració del Curs Acadèmic i de recepció com a acadèmica de número de l’Il·lma. Sra. Mª José Magaldi Paternostro al Pati de Columnes de l ’Il·ltre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Aquest acte va ser presidit pel President de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya Excm. Sr. Francesc Tusquets, juntament amb el president del Consell de Garanties Estatutàries i censor de l’Acadèmia, Hble. Sr. Joan Egea, l’ Excm. Sr. Jesús Mª Barrientos, President del TSJC, el Sr. Joan Ramon Casals i Mata, Director General de Dret i Entitats Jurídiques i Mediació, el nostre secretari Il·lm. Sr. Joaquín Tornos Mas i el nostre tresorer, Il·lm. Sr. Antonio Cumella Gaminde.

L’acte s’inicià com marca la tradició, amb la lectura de la Memòria anual de l’Acadèmia del curs 2020-2021. A continuació, l’acadèmica recipiendària, Excma. Sra. Mª José Magaldi, acompanyada del dos padrins, Excma. Sra. Mª Eugènia Alegret i l’ Il·lm. Sr. Pablo Salvador, va llegir el discurs de recepció que porta per títol «El delito de administración desleal en el sistema penal español: pasado y presente».

També com marca la tradició, l’Acadèmica de Número Excma. Sra. Encarna Roca, va respondre al discurs, en nom de l’Acadèmia.

La clausura de l’acte va ser a càrrec del president de l’Acadèmia, Excm. Sr. Francesc Tusquets i Trias de Bes.

L’acte va comptar amb la presència de nombrosos fiscals i magistrats així com dels familiars de l’acadèmica recipiendària i bona part dels companys acadèmics/ques.

Els discursos s’incorporen per pdf.

Discurs Ingres Magaldi 1

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies