AGUSTÍN LUNA SERRANO, DOCTOR HONORIS CAUSA PER LA UNIVERSIDAD DE ALMERÍA

El dia 11 de maig, l’acadèmic i catedràtic en Dret Civil Excm. Sr. Agustín Luna Serrano va ser investit doctor honoris causa per la Universidad de Almería.

L’acte es va celebrar a la Sala de Conferències de Ciencias de la Salud de la Universidad de Almería, essent presidit per l’Excm. i Mgfc. Rector de la UAL, Sr. Pedro Roque Molina García. La cerimònia va comptar amb l’assistència de diverses autoritats universitàries, així com de professors i alumnes de la Facultat de Dret, entre altres persones.

Breu perfil biogràfic

Agustín Luna Serrano (Casp, 1935), és doctor en Dret per les universitats de Saragossa i Roma-La Sapienza. Ha estat catedràtic numerari de Dret Civil a la Universidad de Santiago de Compostela i a la de Barcelona (1974-2005).

Advocat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, és membre de l’Academia Aragonesa de Legislación y Jurisprudencia, de l’Acadèmia de Legislació i Jurisprudència de Catalunya, i de l’Académie des Jusprivatistes Européens de Pavia.

Ha estat diputat al Parlament de Catalunya i ha estat distingit amb la medalla de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i amb la Creu d’Honor de l’Orde de Sant Ramon de Penyafort.

És autor de diferents obres generals i monogràfiques de dret civil, de dret agrari i de teoria general del dret. Ha estat president del Comitè Europeu de Dret Rural, i és doctor honoris causa por les universitats de Jalapa (Veracruz, Mèxic) i de Perugia (Itàlia).

Barcelona, juny de 2012

Discurs Dr Hon Causa Agustin Luna

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies