ACTE EN MEMÒRIA DE L’IL·LUSTRÍSSIM SR. JOAN VERGER GARAU

L’acte fou organitzat pel Col·legi de Registradors, i presidit conjuntament amb el Col·legi de Notaris i l’Acadèmia de Jurisprudència.

Foren el Sr. ANTONIO GINER GARGALLO, degà dels Registradors de Catalunya, el Sr. JOAN CARLES OLLÉ FAVARÓ, Degà de l’lI•lustre Col•legi de Notaris de Catalunya, i el Sr. JOSEP-DELFÍ GUÀRDIA I CANELA, president de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, els encarregats de presidir l’acte en memòria del sr. Joan Verger i Garau, registrador de la propietat , notari i acadèmic de número de l’Acadèmia.

L’acte es va celebrar el passat dijous 24 de novembre de 2011, al Saló d’Actes del Deganat dels Registradors de Catalunya. En ell, també hi varen intervenir:

El Sr. MIQUEL MASOT MIQUEL, president de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Balears, el Sr. ROBERT FOLLIA CAMPS, expresident de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, exdegà de l’lI•lustre Col•legi de Notaris de Catalunya i el Sr. ANTONIO CUMELLA GAMINDE, registrador de la propietat, exdegà dels Registradors de Catalunya.

Barcelona, novembre de 2011

Discursos Memoria Verger Garau

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies